Mezinárodní trestní soudní tribunály pro Rwandu a bývalou Jugoslávii
Text dotazu
Dobrý den, vyšla nějaká publikace o mezinárodních soudních trestních tribunálech pro Rwandu a bývalou Jugoslávii?
Odpověď
k Vašemu dotazu Vám zasíláme několik záznamů knih:
Barratt Brown, Michael a Herman, Edward S. The Trial of Slobodan Milosevic. First published in 2004 by Spokesman. Nottingham: Spokesman, 2004. 78 s. ISBN 0-85124-693-1. Dostupné v SVK PK prostřednictvím meziknihovních výpůjčních služeb (http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/sluzby-knihovnam/meziknihovni-sluzby/) z NK ČR – Slovanská knihovna – sig. J 033972
Conflict in numbers: casualties of the 1990s Wars in the former Yugoslavia (1991-1999): major reports by demographic experts of the Prosecution in the trials before the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia. Belgrade: Helsinki Committee for Human Rights in Serbia, 2009. 996 s. Testimonies; no. 33. ISBN 978-86-7208-162-6. Dostupné v SVK PK prostřednictvím meziknihovních výpůjčních služeb (http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/sluzby-knihovnam/meziknihovni-sluzby/) z NK ČR – sig. T 225069; služba je zpoplatněna.
Del Ponte, Carla a Sudetic, Chuch. Gospođa tužiteljka: suočavanje s najtežim ratnim zločinima i kulturnom nekažnjivosti. Beograd: Profil, 2009. 378 s. ISBN 978-86-6059-001-7. Dostupné v SVK PK prostřednictvím meziknihovních výpůjčních služeb (http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/sluzby-knihovnam/meziknihovni-sluzby/) z NK ČR – sig. G 197367; služba je zpoplatněna.
Schabas, William A. The UN international criminal tribunals: the former Yugoslavia, Rwanda and Sierra Leone. 1st pub. Cambridge: Cambridge University Press, 2006. liv, 711 s. ISBN 0-521-60908-9. Dostupné v SVK PK prostřednictvím meziknihovních výpůjčních služeb (http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/sluzby-knihovnam/meziknihovni-sluzby/) z NK ČR – sig. T 203769; služba je zpoplatněna.
a jeden záznam vysokoškolské kvalifikační práce:
Vršková, Isabela. Mezinárodní trestní tribunál pro bývalou Jugoslávii a Mezinárodní trestní tribunál pro Rwandu: analýza a komparace [rukopis]. 2006. 56 l. Dostupné také na: http://is.muni.cz/th/99635/fss_b/bakalarska_prace_-_Tomanova.doc
Dále Vám nabízíme rešeršní služby (tj. zpracování seznamů článků, statí, publikací k danému tématu z tištěných a elektronických zdrojů informací). Více na http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/.
Rešeršní služby jsou zpoplatněny dle ceníku SVK PK (viz ceník služeb - http://www.svkpl.cz/files/cenik-sluzeb.pdf).
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
03.02.2014 14:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu