Travel guide about Ireland and/or Scotland
Text dotazu
Hello,
I am living in Pilsen and I am looking for a travel guide about Ireland and/or Scotland to borrow from the library. WOuld the science library of Pilsen have this kind of book?
Thank you for your feedback
Odpověď
Hello,
Thank you for your interest. We have following travel guides in our library:
BARDWELL, Sandra. Walking in Scotland. Footscray: Lonely Planet Publications, 2007. 347 p. Lonely planet. ISBN 978-1-74104-203-0. Shelf number: 31B28807, Location: B.
BAXTER, Colin. The Edinburgh visitor guide. First published. Grantown-on-Spey: Colin Baxter Photography, 2004. 96 p. ISBN 1-84107-323-7. Shelf number: 31B83516, Location: B.
DAVENPORT, Fionn et al. Ireland. Footscray: Lonely Planet Publications, 2008. 764 p. Lonely planet. ISBN 978-1-74104-696-0. Shelf number: 31B28791, Location: B.
HUMPHREYS, Rob, REID, Donald and HUTCHISON, Colin. The Scottish Highlands & Islands. 4th ed. New York: Rough Guides, 2006. 583 p. ISBN 1-84353-690-0. Shelf number: 31B28741, Location: B.
WILSON, Neil and MURPHY, Alan. Scotland. Footscray: Lonely Planet, 2008. 484 p. Lonely planet. ISBN 978-1-74104-725-7. Shelf number: 31B28787, Location: B.
All these books are located in The English Library. First, you need to visit our main building (address: Smetanovy sady 2) and register in the entrance hall, then go to The English Library (address: náměstí Republiky 12). You can find further information about registration here: https://svkpk.cz/en/pro-verejnost/jste-tu-poprve/ and information about opening hours here: https://svkpk.cz/en/oteviraci-doba/#summer-opening-times-tb.
Použité zdroje
online katalog SVK PK
Souborný katalog ČR
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
10.07.2018 23:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu