tomka vonná
Text dotazu
tomka vonná je aromatická divoce rostoucí
tráva,která se přisuzuje jako pochoutka:
a)jelenům
b)srncům
c)zubrům
Odpověď
Dobrý den,
dle množství a formulace dotazů usuzujeme, že Vaše otázky jsou testové otázky k nějaké zkoušce či ročníkové práci. Jedním z bodů pravidel služby Ptejte se knihovny je upozornění, že tento typ dotazů nezpracováváme (školní práce, testy, kvízové otázky - viz pravidla u formuláře pro zadávání dotazu: http://www.ptejteseknihovny.cz/zadani-dotazu) .
Většinu odpovědí na Vaše dotazy můžete dohledat i volně na internetu:
* http://www2.zf.jcu.cz/~mbartos00/PREDNASKY_TAE/03_EKOLOGIE.pdf
* http://www.vscht.cz/uchop/udalosti/skripta/ekologie/EKOLOGIE.doc
* http://lesaci.me.cz/borova_siska/materialy/ekologie/ekologie.doc
* http://vitejtenazemi.cenia.cz/testy/test1_maxi.php?category=2
* http://cs.wikipedia.org/wiki/Biocentrum
* http://vitejtenazemi.cenia.cz/slovnik/index.php?article=70
* http://leccos.com/index.php/clanky/imise
* http://cs.wikipedia.org/wiki/Kejda
Správné odpovědi byste mohla nalézt také v následujících publikacích:
* ČERVINKA, Pavel. Ekologie a životní prostředí : učebnice pro střední a odborné školy a učiliště. 1. vyd. Praha : Nakladatelství České geografické společnosti, 2005. ISBN 80-86034-63-1.
* KVASNIČKOVÁ, Danuše. Základy ekologie. 3., upr. vyd. Praha : Fortuna, 2004. ISBN 80-7168-902-5.
* PAVLOSEK, Vladimír. Ekologie a ochrana ekosystémů. 1. vyd. Ostrava : Wichterlovo gymnázium, 2008. ISBN 978-80-87058-07-7.
* DOLNÝ, Aleš. Ekologie 1. 1. vyd. Ostrava : Ostravská univerzita, 2005. ISBN 80-7368-088-2.
* DRMOTA, Josef. Srnčí zvěř v našich honitbách : zoologie, etologie, ekologie, chov a myslivecká péče, lov a trofeje. 1. vyd. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-2366-2.
* Penzum znalostí z myslivosti : pro studující, kteří se připravují ke všem druhům mysliveckých zkoušek, pro myslivce i lovce, pro sokolníky, kynology, střelce, přátele myslivosti, pro milovníky přírody, ochránce zvířat a životního prostředí. 11. vyd. Praha : Druckvo, 2011. ISBN 978-80-904417-0-5.
* Myslivost : Ottova encyklopedie. 2., upr. vyd. Praha : Ottovo nakladatelství, 2010. ISBN 978-80-7360-895-8.
Další literaturu k tématu můžete dohledat prostřednictvím Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc , Souborného katalogu ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc , Jednotné informační brány: http://www.jib.cz / či článkové databáze ANL: http://aleph.nkp.cz/cze/anl .
Obor
Biologické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.07.2011 11:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu