tiráž časopisu Umění a řemesla 1992/1993
Text dotazu
Dobrý den, vedu spor o registrovanou ochrannou známku Magenta. Deutsche Telecom mi chce bránit v používání tohoto obchodního jména. Musím prokázat, že jméno používám déle.
V letech 1992 či 1993 jsem tiskl pár čísel časopisu Umění a řemesla. Předpokládám, že jsem uveden v tiráži.
Máte tyto ročníky v knihovně? Lze získat scan tiráže s textem "vyrobila magenta"?
Mohu si stránku u Vás okopírovat?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
v časopisu Umění a  řemesla 1993/1992 jsme našli zmínku o firmě Magenta ("Vyrobeno ve spolupráci s firmou Magenta/MAGENTA) v tiráži celkem třikrát, konkrétně v 1992/č.3 a č.4 a 1993/č.4.
Sken Vám poslat nemůžeme s ohledem na autorská práva, ale můžete si přijít stránky okopírovat nebo nafotit na vlastní foto/mobil.
Zatím jsme časopisy položili stranou s rezervací na Vaše jméno, tak to pak kolegyni na službě řekněte (střídáme se tu).
Předpokládáme, že se zastavíte do týdne, že?
Otevírací doba do pátku 14. února:
úterý–pátek 11–17* hodin
sobota 11–15 hodin
*dočasně zkráceno, od 18. 2. opět do 19 hodin
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Uměleckoprůmyslového musea v Praze
Datum zadání dotazu
31.01.2020 12:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu