text písně Medvědi nevědí
Text dotazu
Dobry den, prosim,kde muzu najit text pisne Medvedi nevedi. Potrebuju pro skolni vystoupeni, ktere se kona 17.05.2007. Prosim, co nejrychleji poslete odpoved na muj e-mail. Dekuji
Odpověď
Dobry den,
text pisne Medvedi nevedi naleznete napr. v techto zpevnicich a strankach:
http://www.stverka.cz/images/Down/Zpevnik_2000.pdf - s. 85 http://regent.jcu.cz/sukas/zpevnik.pdf - s. 21
http://www.akordy.sk/piesen.ltc?interpret=100&piesen=2594
http://www.mladek.nespi.cz/index.php?m=show&idpisne=79
Vzhledem k tomu, ze jde o skolni predstaveni, vztahuje se na vas pravdepodobne § 35 Zakona o pravu autorske c. 121/2000 Sb.(http://knihovnam.nkp.cz/sekce.php3?page=03_Leg/01_LegPod/x00-121.htm).
Doporucovali bychom Vam, abyste si u autorskych svazu
(http://www.mkcr.cz/scripts/detail.php?id=360) overili, zda je nutne hlasit udaje o provozovanych dilech.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.11.2007 10:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu