testy výrobků
Text dotazu
Dobry den, potreboval bych najit stranky, kde najdu uzivatelske testy ruznych vyrobku. Jiz jsem nasel: www.dtest.cz, www.testberichte.de, www.oekotest.de, ale chtel bych jeste dalsi. Nejlepe v nemcine nebo anglictine, ale mohou to byt i jine jazyky. Nejlepe zadarmo. dekuju
Odpověď
Dobrý den, na internetu jsme dohledali následující stránky či odkazy na stránky, které by měly obsahovat testy různých výrobků. Některé zahraniční stránky jsou ovšem zpoplatněny.
* Dtest: http://www.dtest.cz/?gclid=CMrR5byE4ZoCFUYJ3wodw1_TBw
* Itest: http://www.itest.cz/
* ConsumerReports: http://www.consumerreports.org/cro/index.htm
* Consumer: http://www.consumerspeedtest.org.nz/
* Test.de - http://www.test.de/
* Verbrauchernews: http://www.verbrauchernews.de/
Stránky, které nabízejí odkazy:
* http://www.who.is/website-information/test.de/
* http://www.who.is/website-information/consumerreports.org/
* http://www.deutscheinternetbibliothek.de/dib1/ (Computer-Internet,"warentest")
* http://www.alexa.com/siteinfo/www.verbrauchernews.de/.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.06.2009 09:53
Václav Hrnčíř píše:
Pátek 06.07.2018 15:53
Dobrý den,
v současné době bych dále doporučil
Wirecutter: https://thewirecutter.com/
Cnet: https://www.cnet.com/reviews/
OutdoorGearLab: https://www.outdoorgearlab.com/
BabyGearLab: https://www.babygearlab.com/
Z českých pak
Testado: https://www.testado.cz/
SvětAndroida: https://www.svetandroida.cz/sekce/recenze/
Adam píše:
Úterý 24.07.2018 15:25
Dobrý den, ještě bych doplnil k tomuto seznamu web https://www.recenzer.cz , kde najdete také řadu recenzí a obzvlášť návody Jak vybrat jsou velice obsáhlé.
Lukáš píše:
Úterý 11.12.2018 21:00
Další dobrý web je https://www.testino.cz/ . Koupili jsme podle nich pračku se sušičkou.
Daniel píše:
Středa 30.01.2019 17:05
Také doporučím, a to web Equiplo: https://www.equiplo.cz/ - pokrývá širokou škálu kategorií, rady jak vybrat konkrétní produkt a srovnání top produktů.
Kopík píše:
Čtvrtek 14.02.2019 13:46
I na https://www.arecenze.cz se dá najít srovnání výrobků od nezávislé strany :).
Lukas147 píše:
Pátek 03.05.2019 14:24
Za sebe doplním další weby:
https://www.rankito.cz
https://www.testkvality.cz
z Německa pak třeba:
https://www.testberichte.de
Karel píše:
Pondělí 01.03.2021 12:45
Dobrý den
Výborné jsou také české:
https://www.testy-spotrebicu.cz/
a nebo
https://www.vyber-si.cz/
Medík píše:
Čtvrtek 09.01.2020 10:23
Dobrý den,
mohu doporučit také nově vzniklý portál, který se zabývá testováním produktů https://www.vybero.cz/ :).
Lucka píše:
Neděle 12.04.2020 23:51
Dobrý den,
doporučuji i:
https://www.covybrat.cz
Aleš píše:
Pondělí 28.09.2020 16:35
Další zajímavé a kvalitní testy najdete také na https://www.vseumel.cz/
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu