Test Optima
Text dotazu
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, co je test optima, k čemu se používá, jak
interpretujeme výsledek (co nám test optima říká), kde se používá.
Odpověď
Smyslem služby Ptejte se knihovny je nasměrovat vás k takovým informačním
zdrojům, ve kterých najdete informace, o problému, který vás zajímá a
chcete jej řešit. Mohu vám poskytnout internetové odkazy a soupis
literatury, které se daným problémem zabývají.
Internetové odkazy:
http://www1.osu.cz/studium/mopv2/andrea/dp_res_to.htm
http://www1.osu.cz/studium/mopv2/doprav/
www.alex.izona.net/vsczu/!upload/MOV/p5_MOV_SimplexAlg.ppt
http://www.google.cz/search?q=test+optimality&hl=cs&lr=&start=10&sa=N
Literatura:
Fiala, Petr: Modely a metody rozhovování. Praha, Oeconomica 2006.
Lagová, Milada - Jablonský, Josef: Lineární modely. Praha, Oeconomica 2009.
Jablonský, Josef: Operační výzkum. Praha, VŠE 2001.
Jablonský, Josef: Programy pro matematické modelování. Praha, Oeconomica
2007.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 12:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu