Technologie výroby kosmetiky
Text dotazu
Zajímá mě, zda jsou vydané nějaké knihy o technologii výroby kosmetiky, technologie detergentů, a vůbec knihy zajímají  se o výrobní technologie které souvisí s kosmetikou.
Odpověď
Na toto tema vyšly např. tyto knihy:
Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků (42. : 2004 : Stachy, Česko)
Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků : hotel Zadov, Stachy, Česká republika 12.-14.5.2004 / [redakce Jiří Brát].  -- Nelahozeves : Unilever ČR ; Moosburg : Süd Chemie ; Praha : Česká společnost chemická, 2004.  -- 142 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm.
ISBN: 80-86238-41-5 (Česká společnost chemická ; kroužková vazba)
Langmaier, Ferdinand
Základy kosmetických výrob / Ferdinand Langmaier.  -- Vyd. 1..  -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2001.  -- 160 s. : il..  -- (Učební texty vysokých škol)
ISBN: 80-7318-016-2 (brož.)
Kosmetika a domácí chemie : průvodce
/ [autoři: Dagmar Jírová, Zdeňka Trávníčková].  -- Praha : SOS - Sdružení obrany spotřebitelů, 2007.  -- 42 s. : il. ; 21 cm.
ISBN: 978-80-254-1330-2 (brož.)
Zahradník, Miroslav, 1921-
Materiály II : pro 3. ročník oboru Kosmetička / Miroslav Zahradník.  -- Vyd. 1..  -- Praha : Informatorium, 2001.  -- 103 s..
ISBN: 80-86073-83-1 (brož.)
Pokud byste měla zájem o další tituly na dané téma, v podstatě si žádáte o rešerši, což je již služba placená. Jinak zkuste v našem katagu zadat heslo detergenty nebo kosmetické přípravky, kosmetické výrobky a zjistíte, co k tomuto tématu máme.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
30.07.2010 13:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu