Tajná doktrína
Text dotazu
Dobrý deň prajem, mojej známej chcem kúpiť knihu k narodeninám : Tajná doktrína od Blavatské Heleny Petrovny. Nikde ju neviem kúpiť - poraďte mi prosím kde ju môžem kúpiť aj cez internet.
Ďakujem a prajem všetko najlepšie
Odpověď
Dobrý den,
Bohužel, podle nám dostupných informací kniha v češtině, či slovenštině nikdy nevyšla.  Publikace je dostupná v angličtině a dalších jazycích. Antikvariátů je v ČR hodně, náhodně jsme dokument v anglickém jazyce hledali v několika z nich, ale neúspěšně.
Ve světovém katalogu Worldcat, viz odkaz: http://www.worldcat.org/ , jsme tento dokument našli jako e-knihu. První díl lze volně stáhnout, druhý díl je ke stažení na univerzitě v Edinburghu po přihlášení.
BLAVATSKY, H. P. (2012). The secret doctrine. the synthesis of science, religion and philosophy Volume 1, Volume 1. New York, NY, Barnes & Noble Digital Library. http://www.freading.com/ebooks/details/r:download/NDIzNTM0NzY=.
BLAVATSKY, H. P. (2011). The Secret Doctrine The Synthesis of Science, Religion, and Philosophy Volume 2 Volume 2. Cambridge, Cambridge University Press. http://ezproxy.is.ed.ac.uk/login?url=http://dx.doi.org/10.1017/CBO9780511978364.
Národní knihovna ČR vlastní tyto dva exempláře. Bohužel, aktuálně jsou oba výtisky nedostupné, protože sklad je v rekonstrukci:
BLAVATSKAJA, Jelena Petrovna. The secret doctrine: the synthesis of science, religion, and philosophy. London: The Theosophical Publishing Company, [1925]. 1 sv. (xlvii, 676 s.; xiv, 798, xxx s.).
BLAVATSKAJA, Jelena Petrovna. The secret doctrine: the synthesis of science, religion, and philosophy. Volume III. London: Theosophical Publishing Society, 1897. xx, 594 s.
Níže uvedenou knihovní jednotku vlastní Orientální ústav, pokud by Vám stačila xerokopie, tak se na ně obraťte.
BLAVATSKAJA, Jelena Petrovna. The secret doctrine: the synthesis of science, religion and philosophy. London: Theosophical Publishing Company, 1888, 2 sv.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.05.2015 15:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu