Tajemství slov
Text dotazu
Mel bych zajem si precist knihu Tajemství slov ISBN: 978-80-7235-336-1. Je mozne vypujcit ci koupit tuto publikaci ve formatu "ekniha"? Pokud ne, tak mam "podotazku". Proc je tak malo ceskych knih digitalizovano?
Odpověď
Dobrý den,
na digitalizaci knih se pracuje v rámci digitální knihovny http://www.registrdigitalizace.cz/rdcz/. Je třeba rozlišovat, zda kniha vyjde přímo jako e-kniha nebo je v rámci digitalizace následně zdigitalizovaná. Digitalizace knih se většinou zatím týká starých a vzácných knih, které je třeba uchovávat a chránit. Podle našich dostupných zdrojů kniha Tajemství slov jako e-kniha nevyšla. Knihu Tajemství slov je možno půjčit si v klasické papírové podobě i v Národní knihovně ČR, viz odkaz níže. Podle souborného katalogu knih  na www.nkp.cz  je tato kniha i v mnoha dalších knihovnách v ČR, viz níže.
Záznam v elektronické katalogu (NKC):
Hlavni zahlavi      Styblik, Vlastimil, 1926-
Nazev               Tajemstvi slov / Vlastimil Styblik
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Praha : SPN - pedagogicke nakladatelstvi, 2006
Popis (rozsah)      175 s. : barev. il. ; 24 cm
Cislo nar.bibl.     cnb001692137
ISBN                80-7235-336-5 (broz.) : Kc 129,00
Poznamka            Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo      cestina
Predmet. heslo      prislovi a rceni
Predmet. heslo      etymologie
Forma, zanr         popularne-naucne publikace
Skupina Konspektu   811.162.3 - Cestina
MDT                 811.162.3
MDT                 398.9
MDT                 81'373.6
MDT                 (0.062)
Predm. hesla-angl.  Czech language
Predm. hesla-angl.  proverbs
Predm. hesla-angl.  etymology
Forma, zanr-angl.   popular works
CNB                 cnb001692137
System. cislo       001692137
Signatura NK ČR:  SF II 076205 absenčně na 30 dnů nebo 54 F 084743 prezenčně do studovny
Záznam v souborném katalogu (SKC):
Hlavní záhlaví   Styblík, Vlastimil, 1926-
Název   Tajemství slov / Vlastimil Styblík
Vydání   1. vyd.
Nakl. údaje   Praha : SPN - pedagogické nakladatelství, 2006
Popis (rozsah)   175 s. : barev. il. ; 24 cm
Ve fondu   ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA012 [NPMK JAK Praha]
ABD001 [FF UK - Knihovna Praha]
ABD005 [PedF UK - Ústřední knihovna Praha]
ABG001 [Městská knihovna Praha - Staré Město] -- sign. R 10284
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1175.259
BVG001 [Městská knihovna Břeclav]
CBA001 [JVK České Budějovice]
DCG302 [Městská knih. Děčín]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. B-17
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 241377
KVG001 [Krajská knihovna Karlovy Vary]
LNG501 [Městská knihovna Žatec]
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-177.650
OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 300.338
OSD001 [Ostravská univerzita - Univ. knih.] -- sign. C29047
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 31B19794
PND002 [ZČU - Pedagog. knih. Plzeň] -- sign. PEDKNV1099
UHG001 [Knih. B.B.Buchlovana Uherské Hradiště] -- sign. 811.162.3
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. N187446
ZLD002 [Univerzita T.Bati - Knihovna Zlín]
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.01.2013 10:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu