Systém základních principů veřejno-pořádkové činnosti
Text dotazu
Dobry den, nemoho najit nikde odpoved na tuto
otazku, muzete mi prosim pomoci? dekuji. Do systému základních principů
veřejno-pořádkové činnosti patří:
Odpověď
Dobrý den,
část kapitoly o principech veřejnopořádkové činnosti policie nazvanou "Systém základních principů veřejnopořádkové činnosti" naleznete například v publikacích (učebnicích):
* MACEK, Pavel. Pořádková činnost policie : obecná část. 2., upr. vyd. Praha : Police history, 2008. ISBN 978-80-86477-45-9.
* FILÁK, Antonín. Teoretické a právní aspekty pořádkové činnosti policie. 1.vyd. Praha : Policejní akademie České republiky, 2001. ISBN 80-7251-074-6.
Další literatura k tématu:
* MACEK, Pavel. Pořádková činnost policie : (zvláštní část). 1.vyd. Praha : Police history, 2003. ISBN 80-86477-16-9.
* FILÁK, Antonín. Policejně bezpečnostní činnost a její hlavní organizačně taktické formy. 1.vyd. Praha : Policejní akademie České republiky, 2003.ISBN 80-7251-135-1.
* Základy teorie a metodologie policejních věd a teorie policejně bezpečnostní činnosti. 1.vyd. Praha : Vydavatelství PA ČR, 2007. ISBN 978-80-7251-239-3.
Vhodnou literaturu můžete vyhledávat v Online katalogu Národní knihovny:
http://sigma.nkp.cz/F/cze/nkc , Jednotné informační bráně: http://www.jib.cz/  či Souborném katalogu ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/skc aj.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.06.2009 14:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu