Světové regiony cestovního ruchu
Text dotazu
Světové regiony cestovního ruchu
Odpověď
Zasílám seznam internetových odkazů a literatury z oblasti mezinárodního
cestovního ruchu, nevím, co přesně si pod termínem světové regiony
cestovního ruchu představujete. Pokud potřebujete informace o jednotlivých
oblastech z hlediska zeměpisu, pak použijte atlas a cestovatelské příručky
či průvodce po jednotlivých oblastech nebo webové stránky cestovních
kanceláří.
Internetové odkazy:
http://www.komora.cz/hk-cr/zpravodajstvi/art_25244/regionalni-komise-pro-evropu-svetove-organizace-cestovniho-ruchu-se-sesla-v-praze.aspx
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/cestovni-ruch/1000498/
http://www.czechtourism.cz/?show=023151120
http://www.e-vsudybyl.cz/predstaveni-vsudybylu/
http://www.seminarky.cz/WTTC-Svetova-rada-cestovani-a-cestovniho-ruchu-13616
http://www.czechtourism.cz/files/statistiky/Highlights-TZ_cz.pdf
http://gis.zcu.cz/studium/dbg2/Materialy/html/ch16.html
http://www.cot.cz/data/cesky/99_03/3_statistika1.htm
http://www.cestovni-ruch.cz/skolstvi/globalizace.php
http://www.mmr.cz/Cestovni-ruch/Informace-Udalosti/Konference-o-certifikaci-trvale-udrzitelnych-aktiv/1--Svetova-organizace-cestovniho-ruchu-(WTO)-a-cle
http://www.podnikatel.cz/aktuality/evropa-je-nejstabilnejsi/
www.unwto.org
http://unwto.org/facts/menu.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Cestovn%C3%AD_ruch
Literatura:
Indrová, Jarmila: Mezinárodní cestovní ruch :  vybrané kapitoly. Praha :
Oeconomica, 2007.
Hamarnehová, Iveta: Geografie cestovního ruchu.Plzeň : Aleš Čeněk, 2008.
Hrala, Václav: Geografie cestovního ruchu. Praha : Oeconomica, 2005.
Lanza, Alessandro: The economics of tourism and sustainable development.
Cheltenham : Edward Elgar, 2005.
The travel book : a journey trough every country in the world. Melbourne :
Lonely Planet, 2004.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu