Světlá, Karolína: Romanetta z Ještěda
Text dotazu
Dobrý den.
Potřebujeme knihu Světlá, Karolína: Romanetta z Ještěda. 2.díl, a z ní titul Z vypravování staré žebračky.
Přes JIB nenacházím novější vydání knihy
(1902 - 1941 je buď pro MVS nedostupné nebo kniha je nezvěstná), ani jiný výbor, kde by byl požadovaný titul obsažen.
Ani v Krameriovi jsem ho nenašla.
Prosím o kontrolu, zda jsem něco nepřehlédla.
Předem děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
pokud jsme správně pochopili Váš dotaz, hledáte knihu "Romanetta z Ještěda", 2. díl od Karolíny Světlé, ve vydáních mezi lety 1902 - 1941, protože v těchto letech by měl být do knihy zařazen titul "Z vypravování staré žebračky". Zasíláme tedy odkaz na záznamy této knihy vydané mezi těmito roky z katalogu Národní knihovny:
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001071701&local_base=NKC ] (vydaná 1902 - dostupné dva exempláře; mělo by tedy být teoreticky možné tuto knihu přes MVS půjčit, ovšem museli bychom nejdříve tyto exepláře nechat vyexpedovat a prohlédnout, zda jsou skutečně totožné, případně lze také nechat objednat papírovou kopii Vámi požadovaného titulu "Z vypravování staré žebračky" (platí se 20 Kč za každých 10 započatých stránek) pokud byste o vypůjčení či kopie měla zájem kontaktujte prosím již naši MVS službu mvs@nkp.cz.)
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001071702&local_base=NKC ] (vydaná 1932 - pouze archivní exemplář v NKF; není tedy možné půjčit přes MVS)
Dále zasíláme odkazy na záznamy ze souborného katalogu Caslin, kde je vidět, které knihovny vlastní tuto knihu, vydanou ve Vámi ohraničených letech.
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000680492&local_base=SKC ]
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001791767&local_base=SKC ]
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003062573&local_base=SKC ]
* [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000739378&local_base=SKC ]
Pokud by Vás zajímalo i novější vydání této knihy, stačí do souborného katalogu České republiky Caslin http://aleph.nkp.cz/cze/skc zadat název knihy a případně jméno autorky. Takto jsme našly tuto knihu vydanou v roce 1992 [ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003550122&local_base=SKC ].
V Krameriovi se nám také bohužel nepodařilo tuto knihu vyhledat.
Zdroje:
* http://aleph.nkp.cz/cze/nkc
* http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* http://kramerius.nkp.cz/kramerius/Welcome.do
* www.jib.cz
* http://katif.nkp.cz
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
12.12.2012 13:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu