Svět motorů 1967 r. XXI - číslované přílohy
Text dotazu
Dobrý den, jsou v tomto ročníku v č.21, 22, 23 a 24. Svět motorů 1967 r.XXI jednolistové přílohy? Číslované str.20 a 21,ale ta čísla tam pravděpodobně nebudou napsána.
Odpověď
Dobrý den,
všechna Vámi zmíněná čísla Světa motorů (č. 21, 22 a 23) z roku 1967 obsahují přílohu otištěnou na str. 19 - 20 (v periodiku nečíslováno). Jedná se části publikace "Fiat 600 a Fiat 600D".
V čísle 21 je otištěna druhá kapitola - Motor, číslo 22 obsahuje 3 - 5 kapitolu (Spojka, Brzdy a Převodové ústrojí) a v čísle 23 byl otištěn zbytek páté a začátek šesté kapitoly - Přední náprava a řízení.
V případě zájmu o kopie zmíněných stránek můžete zažádat o kopie na objednávku prostřednictvím formuláře pro referenční dotazy: http://www.nkp.cz/forms/ref_dotaz.html či přímo na adrese reference@nkp.cz.
Rozměrově je stránka Světa motorů větší než formát A4 a  menší než formát A3. V tomto případě spíše doporučujeme zachovat formát a kopírovat stránku na formát A3. Cena jedné černobílé strany A4 je účtována 10,- Kč, A3 = 13,- Kč, barevná A4 = 12,- Kč, A3 = 19,- Kč. K ceně za kopie je připočítáván poplatek za přípravu předloh = 30,-Kč.
Viz Ceník placených služeb a poplatků Národní knihovny České republiky: http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm
Hotové kopie je možné vyzvednout osobně v Referenčním centru NK ČR (po - so,
9.00 - 19.00) či nechat zaslat poštou. Při zasílání kopií je účtováno také balné (35,- Kč) a poštovné (dle ceníku České pošty s.p.).
V souladu s autorským zákonem č. 216/2006 Sb., kterým se mění zákon č.
121/2000, o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským, jsou kopie zhotovené NK ČR určeny pouze ke vzdělávací, výzkumné a osobní potřebě objednavatele.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.06.2012 07:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu