Svatoanenské slavnosti
Text dotazu
Zjistěte mi prosím články v tisku, v kterých se psalo o Svatoanenských slavnostech pořádaných Domovem sv. Josefa v Žírči.
Odpověď
v příloze Vám zasíláme soupis článků z tisku o Svatoanenských slavnostech v Domově sv. Josefa v Žirči. Nejsou zde zahrnuty krátké zprávy oznamující konání těchto slavností. Pokud byste měla zájem o celé texty článků uvedených v příloze, zašleme Vám jejich kopie poštou.
Svatoanenské zahradní slavnosti - Domov sv. Josefa v Žirči
1.
Svatoanenské zahradní slavnosti - 4. ročník.
IKD: informace královéhradecké diecéze. - Roč. 15, č. 7-8 (červenec-srpen 2005), s.15.
2.
Kultura bude pomáhat nemocným.
Krkonošské noviny. - Roč. 14, č. 158 (8.7.2005), s. 7.
3.
Z výtěžku koupí zvedací zařízení / Bedřich Machek.
Krkonošské noviny. - Roč. 14, č. 174 (27.7.2005), s. 8.
4.
Janoušek a Paleček zahrají v Žirči / Jan Hrudka.
Mladá fronta Dnes. - Roč. 16, č. 176 (29.7.2005), Kraj Hradecký s. 4.
5.
Kultura pomáhala nemocným / Bedřich Machek.
Krkonošské noviny. - Roč. 14, č. 178 (1.8.2005), s. 8.
6.
Dílna pro zdravotně postižené / (kov).
Noviny Jičínska. - Roč. 14, č. 182 (5.8.2005), s. 8.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
13.02.2008 17:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu