svatba-proslov
Text dotazu
Prosim o zaslani typu proslovu svedka( vdava se moje sestra ) na svatbe .
Predem dekuji
Odpověď
Dobry den,
nekolik prikladu svatebnich projevu naleznete napr. v nasledujicich knihach, zadny z nich vsak neni urcen pouze pro svedka:
* BOGNEROVA-BADEROVA, Isabella. ABC svatby. Praha : Ivo Zelezny, 1995. s.
81. ISBN 80-237-2424-X.
proslov otce nevesty
* SLUKOVA, Andrea. Svatba : pruvodce pro zacatecniky i pokrocile. Praha :
Grada Publishing, 2001. s. 88-90. ISBN 80-247-9064-5.
ruzne druhy pripitku
* ASHOVA, Caroline. Nase svatba : kalendar svatebnich priprav a pametni album. Praha : Euromedia Group k. s. - Knizni klub, 2002. s. 54. ISBN 80-242-0676-5.
Svedek odpovida za druzicky
* Svatba : nas velky den. Praha : Ikar, 1995. s. 98-99. ISBN 80-85830-52-3 ; 80-7176-082-X.
organizacni informace k posloupnosti projevu
Texty svatebnich projevu jsou dostupne i na internetu:
* http://sytebarvy.cz/clanek-8-cz.php
* http://www.svetsvateb.cz/SvatebniObrad/SvatebniProslovy/
*http://www.zbynekmlcoch.cz/info/etiketa/proslovy_a_projevy_vzor_svatebniho_smutecniho_verejneho_proslovu.html
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.04.2008 16:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu