studování anglického jazyka
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se naučit anglický jazyk.Je
možné si u Vás zapůjčit studijní CD,učebnice anglického jazyka? Díky za
odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
studijní CD a učebnici anglického jazyka si u nás můžete vypůjčit do studovny, některé z učebnic i domů. Podmínkou je průkazka čtenáře NK ČR, http://www.nkp.cz , záložka Služby, Pro čtenáře a návštěvníky.
Na stejné internetové adrese, záložka Katalogy a databáze, báze NKC si učebnice můžete vyhledat učebnice zadáním klíčových slov do vyhledávacího formuláře. Uvádíme Vám několik titulů z našeho fondu :
-[Č.záznamu: 001533410]
American English advanced = Americká angličtina pro pokročilé / Pavel Strejc, Zdeněk Benedikt. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Fraus, 2005. -- 261 s. : il. ; 24 cm + 1 CD + 1 MC
Signatury: * 54 F 081742 * II 141734 * MG 006365 * MM 001298 * MM 001990 * Zc 009267/CD ROM
-Č.záznamu: 001645047]
Anglicky 30 minut denně / Pankaj Joshi, Pavla Šamalíková. -- 1. vyd.. -- Dubicko : INFOA, 2006. -- 231 s. : il. ; 20 cm + 2 CD
Obsahuje: 1. část: 30 lekcí pro samouky -- 2. část: 12-tihodinový intensivní kurs
Signatury: * 54 H 257785 * I 448697 * MM 001520 * Zc 009477/CD ROM
-[Č.záznamu: 001525474]
Angličtina s bontonem : [učebnice pro dospělé] / Milena Kelly ; [ilustrace Carla Zelman, Jiří Votruba]. -- Vyd. 2.. -- Praha : Angličtina Expres, 2004. -- 216 s. : il. ; 23 cm + 2 CD
Signatury: * 54 F 078226 * II 138449 * MM 000832 * MM 000833 * Zc 008419/CD ROM.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.10.2008 07:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu