Strukturální fondy EU
Text dotazu
Dotaz:
Zajímají mě veškeré analýzy týkající se využití strukturálních fondů EU v České republice.
Odpověď
V rámci služby Ptejte se knihovny Vám mohu doporučit informační zdroje, které se vztahují k danému tématu a jsou ve fondech našich knihoven.
Analýzy a analytické zprávy nevlastníme. V tomto případě byste se měla obrátit na příslušná ministerstva a zastoupení EU v ČR.  Pokud byste měla zájem o podrobnější informace, je možné požádat o zpracování rešerše (viz. http://ciks.vse.cz/sluzby/reserse/)
Doporučená literatura  a internetové odkazy:
Chvojková, A.: Finanční prostředky fondů EU v programovacím období 2007-2013. Praha, IREAS 2007.
Marek, D.: Příprava a řízení projektů strukturálních fondů Evropské unie. Brno, Společnost pro odbornou literaturu 2007.
Hrdý, M.: Hodnocení ekonomické efektivnosti investičních projektů EU. Praha, Aspi 2006.
http://obcan.ecn.cz/index.shtml?w=e&x=264985
http://www.euroskop.cz/42281/120802/clanek/uvod-do-strukturalnich-fondu-v-ceske-republice/nastroje-regionalni-politiky/
http://www.europedirect.cz/portal/
http://www.evropskaunie123.cz/index.php
http://www.ireas.cz/cz/uvod.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
19.03.2008 10:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu