Střelba
Text dotazu
Chci se zeptat . Děkuji za odpoveď.Při použití naháňkového puškohledu 1-4*22
s osvětlením zaměrným bodem při nastavení zvětšení 1*:
1)nelze mířit s oběma otevřenýma očima , protože dochází k
rozostření obrazu
2)nelze mířit s oběma otevřenýma očima , protože dochází k
rozostření obrazu i zaměřeného bodu puškohledu
3)lze ho používat jako kolimátorový zaměřovač , tj. mířit s
oběma otevřenýma očima
Odpověď
Dobry den,
domnivame se, ze odpoved na Vas dotaz naleznete napr. na  nasledujicich
strankach:
*
http://www.alfatactical.cz/index.php?PHL/MEO_1-4x22_MEOSTAR_K-DOT&detail=355
8
* http://www.inoptik.cz/puskohledy.html
Myslivecke strelne zbrane jsou podrobne popsany napr. v knihach:
* Penzum znalosti z myslivosti. 8. vyd.  Praha : Druckvo, 2007. s. 233-237, VI./12-VI./13. ISBN 978-80-239-8606-8.
* HANAK, Jiri. Myslivecke strelectvi v praxi. Praha : Radix, 1998. 212 s.
ISBN 80-86031-16-0.
* HANAK, Jiri. Myslivecke strelectvi. Praha : Jiří Hanák, 2003. 143 s. ISBN 80-239-2074-X.
V souvislosti s Vasimi dotazy, ktere jste jiz zaslal NK CR,  bychom Vas chteli upozornit na podminky poskytovani sluzby Ptejte se knihovny (Pravidla formulace dotazu naleznete pod formularem pro zadani dotaz http://www.ptejteseknihovny.cz/zadani-dotazu),
ktere jasne uvadeji, ze nezpracovavame referaty a otazky ke zkouskam.  V intencich teto sluzby Vam samozrejme muzeme poradit literaturu, kde naleznete odpoved na Vas dotaz, ale rozhodne se nemuzeme podilet na vypracovani ruznych testu. Doporucovali bychom Vam prostudovat publikaci ci stranky, ze kterych Vami uvadene otazky prebirate, soucasti takovychto testu velmi casto byva i doporucena literatura, ktera obsahuje odpovedi na zadane otazky.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.04.2008 07:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu