středověké malířství, Čechy
Text dotazu
Hledám literaturu k tematu středověkého malířství v Čechách.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme na ukázku tři záznamy knih ke středověké malbě v Čechách. Více najdete v bázi NKC, ČNB (knihy) a ANL (články) - http://sigma.nkp.cz/F. Při hledání použijte klíčová slova: středověké malířství, středověká malba, gotická malba , ev. desková, nástěnná malba - nejlépe do políčka Kombinace slov z různých polí.
Středověké malířství v Čechách / Jan Royt. -- Praha : Karolinum, 2002. -- 163 s. : barev. il., portréty, faksim. ; 27 cm
Středověká nástěnná malba ve středních Čechách / Zuzana Všetečková. -- V Praze : Památkový ústav středních Čech, 1999. -- 212 s. : il. ; 30 cm
Poctivé obrazy : deskové malířství v Čechách a na Moravě 1400-1460 / Milena Bartlová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Argo, 2001. -- 494 s., [17] s. obr. příl. : il. (některé barev.), portréty, faksim. ; 24 cm
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.01.2008 16:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu