STOPY DUŠE, časopis spiritistického hnutí
Text dotazu
Dohledani periodika:
STOPY DUŠE, časopis spiritistického hnutí (1921 – 1924). vycházel jako čtrnáctideník od 5. prosince 1921 s podtitulem: Časopis pro spiritismus. Jejich vydavatelem byl v této době Jan Foršt. Od května 1924 (č. 1) do listopadu 1924 (č. 7), redigoval O. Eiáš, zanikl v polovině dvacátých let, nakladatelé Zmatlík a Palička.
Odpověď
Dobrý den,
Stopy duše, časopis spiritistického hnutí,  se nachází ve fondu Národní knihovny ČR na signatuře 54 F 6481. Pokud máte zájem periodikum studovat, musíte mít platný čtenářský průkaz NK ČR. Periodikum vám bude vyexpedováno do Všeobecné studovny, Klementinum 190, Praha 1.
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.05.2012 08:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu