Statistika, knihy 2005
Text dotazu
1)Jaký byl v knihovnách ČR v r. 2005 přírustek ve fondech?
2)Kolik vyšlo v r. 2005 titulů knih a v jakém složení?
Odpověď
Dobrý den,
statistiky z rezortu kultury jsou k dispozici na stránkách NIPOS, statistiku za rok 2005 naleznete na http://www.nipos-mk.cz/download/Statistika_kultury_2005.pdf
Zde od strany 111 se statistika týká knihoven, rozsáhlejší souhrnná statistika není k dispozici.
Statistika vydaných dokumentů na území ČR je součástí výroční zprávy naší knihovny. Naše knihovna statistiku vydaných dokumentů zpracovává na základě práva povinného výtisku http://www.nkp.cz/files/vz2005.pdf - od strany 35 (číslování v textu)
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2008 09:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu