statistický výkaz pro knihovny
Text dotazu
Dobrý den,
potřebuji si vytisknout statistický výkaz pro knihovny za rok 2014, bohužel je stále k dispozici pouze formulář za rok 2013. Kdy bude formulář na webových stránkách NK za rok 2014 ke stažení?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
nerozumíme moc formulaci, statistický formulář pro knihovny na webových stránkách NK. Máte na mysli tento výkaz? Viz http://knihovnam.nkp.cz/sekce.php3?page=01_stat.htm&PHPSESSID=d0b201f78ca7f225d20723c86ac73ae9
Roční výkaz o knihovně za rok 2013 Kult(MK)12-01 (.pdf, web NIPOS) http://www.nipos-mk.cz/?cat=88. Do konce roku 2014 zbývá ještě měsíc, ale uznáváme, že je prosinec kratší a některé instituce bilancují (nebo-li pracují na statistikách a výkazech již nyní).
Doporučujeme adresovat dotaz: Informace pro knihovny - portál Knihovnického institutu Národní knihovny ČR, PhDr. Vít Richter,  vit.richter@nkp.cz  nebo příp. Mgr. Jindřich Pilař,  jindrich.pilar@nkp.cz
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.12.2014 09:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu