Statistická analýza příjmů a výdajů domácností
Text dotazu
Jsem studentkou pateho rocniku CZU a zpracovavam diplomovou
praci na tema Statisticka analyza prijmu a vydaju domacnosti v CR.
Velmi by mi pomohla(y) publikace, ktere obsahuji informace o udalostech, ktere v letech 1993-2005 mohly nejakym vyraznejsim zpusobem zmenit ekonomiku CR, resp. strukturu vydaju domacnosti. Nemeli byste u Vas nejakou(e)?
Odpověď
K tématu vaší diplomové práce vám mohu doporučit publikaci
Vývoj vybraných ukazatelů životní úrovně v ČR v letech 1993-2005. Praha, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR 2006. ISBN 8086878341.
Bulletin ČSÚ. Souborné informace: Ekonomický a sociální vývoj České republiky  (vychází čtvrtletně).
Další materiály je možné hledat v Souborném katalogu VŠE na adrese http:// library.vse.cz. Použijte přístup "host", v horní liště vyberte Prohlížení a zvolte Předmětová hesla, zadejte termín "domácnosti". Bude vám nabídnuto 70 titulů, ze kterých můžete vybírat. Ve sloupci Jednotky vidíte dostupnost jednotlivých materiálů, dokument je dostupný v knihovně, pokud je zde uvedeno Knihovna VŠE - sklad : na místě nebo Studovna VŠE: na místě. Jakékoliv jiné označení znamená, že jednotka není v knihovně ani studovně volně dostupná.
Další informace a odkazy lze najít na :
http://www.mpsv.cz/cs/
http://csu.statnisprava.cz/
http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/hs.xsl/index.html
http://www.vsem.cz/data/docs/gf_bulletin2306.pdf
http://www.businessinfo.cz/cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 09:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu