Staré mapy a knihy, antikvariáty
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám německý atlas asi z roku 1926 a něměcké knihy od roku 1912 a jednu dokonce z roku 1882 převážně romány. Knihy jsou vázané v bezvadném stavu. Můžete mi poradit co s nimi, kam nebo kde je prodat.
Odpověď
Dobry den,
adresy antikvariatu (vetsinou prazskych, ale i nekolika mimoprazskych) najdete na strankach http://artax.karlin.mff.cuni.cz/~martin/antikvariaty/detail.html. Sirsi adresar s odkazy na internetove stranky jednotlivych obchodu v cele Ceske republice najdete na http://www.antikvariaty.net/. Pokud nejste z Prahy, aktualni seznam mimoprazskych antikvariatu (s uvedenymi adresami a specializacemi) je na strankach http://www.bibliograf.cz/antiky.htm
Muzete se take podivat na seznam antikvariatu na http://www.firmy.cz/Obchody-a-obchudky/Knihy-a-tiskoviny/Knihkupectvi/Antikvariaty
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.11.2007 18:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu