stará čísla Lidové demokracie z let 1948 až 1989
Text dotazu
Prosím o možnost nahlédnutíí do starých čísel Lidové demokracie z let 1948 až 1989
Odpověď
Dobrý den,
periodikum Lidová demokracie ve fondu Národní knihovny ČR je. Některé ročníky jsou již v digitální podobě na www.nkp.cz, Národní digitální knihovna, systém Kramerius 5. Jedná se o roky 1948 - 1950, 1956, 1962 - 1964, 1966 - 1971, 1976, 1979 - 1983 a prohlížet si je můžete tady u nás. Zbývající ročníky si musíte objednat do Všeobecné studovny na základě platného čtenářského průkazu.
www.nkp.cz, katalogy a databáze, báze NKC - seriály nebo naskenované katalogy, Generální katalog, RetrIS, katalog III.
http://kramerius4.nkp.cz/search/i.jsp?pid=uuid:a4e88cb5-8f10-459e-afb8-9940c1bf4d47&q=lidov%C3%A1%20demokracie#
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.10.2018 19:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu