Stanovení cen v podniku
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, které knihy se
věnují problematice stanovování cen v podnicích.
Odpověď
V uvedeném seznamu najdete dokumenty, které se věnují tematice
stanovování cen v podnicích. Další prameny lze dohledat v Souborném
katalogu VŠE na adrese http://library.vse.cz (k prohlížení zvolte možnost
HOST), závěrečné práce nejsou volně dostupné.
Dále můžete použít vyhledávání v souborných katalozích českých knihoven
prostřednictvím Jednotné informační brány
(http://www.jib.cz/V?RN=665319073).
Internetové zdroje a literatura:
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/zakony/zakon-o-cenach/1001184/4476/
http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/index.html
http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/
http://www.czechinvest.org/
http://www.oecd.org/
Fibírová, Jana: Nákladové a manažerské účetnictví. Praha : ASPI, 2007
Král, Bohumil: Manažerské účetnictví. Praha : Management Press, 2006.
Lazar, Jaromír: Manažerské účetnictví : kontrola a řízení nákladů v praxi.
Praha : Grada, 2001.
Macík, Karel: Moderní kalkulace nákladů. Praha : Vydavatelství ČVUT, 1994.
Swoboda, Petr: Kalkulace nákladů a cenová politika v tržní ekonomice.
Praha : Linde, 1992.
Fibírová, Jana: Hodnotové nástroje řízení a měření výkonnosti podniku.
Praha : ASPI, 2005.
Hradecký, Mojmír: Kalkulace pro podnikatele. Praha : Prospektrum, 2003.
Hanna, Nessim: Pricing :  zásady a postupy tvorby cen = Pricing. Policies
and procedures. Praha : Management Press, 1997.
Soukup, Jindřich: Mikroekonomická analýza. Slaný, Melandrum 2003.
Mařík, M.: Metody oceňování podniku - Proces ocenění: základní metody a
postupy
Zákony
Obchodní zákoník,  Zákon o účetnictví, Zákon o cenách, Zákon o oceňování
majetku
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
17.03.2010 09:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu