Stanislav Rudolf, životopis
Text dotazu
Prosím vás,všude na internetu jsem hledala životpis Stanislava Rudolfa.Ale nenašla jsem ho.Nevíte kde ho mám hledat?Moc ho potřebuji pro literální práci. Předem děkuji
Odpověď
Dobrý den,
základní životní data Stanislava Rudolfa najdete ve slovníku:
Slovník českých spisovatelů od roku 1945 / [zpracovalo oddělení současné literatury Ústavu pro českou literaturu AV ČR ; redaktor Pavel Janoušek]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Brána : Ústav pro českou literaturu Akademie věd ČR, 1995-1998. -- 2 sv. ; 24 cm.
Chcete-li hledat na internetu, zadejte ve vyhledávači (např. www.google.com): Stanislav Rudolf životopis.
Popřípadě jen Stanislav Rudolf.
Na první dodtaz se zobrazilo několik životopisů.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu