SSSR = legislativa
Text dotazu
Vážení, po marném internetovém vyhledávání, po ústních dotazech u vás, i v knihovně Parlametu České republiky,nemohu se dobrat k sovětským dekretům z období roků 1917 - 1923. Prosím, poraďte mi.
Odpověď
Dobrý den, sovětské dekrety z let 1917-1921, Tom. 10,15,16, naleznete pod názvem "Dekrety sovetskoj vlasti" v katalagu NKC Národní knihovny zadáním názvu do vyhledávacího formuláře, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze.
Výpůjčka je možná na základě čtenářského průkazů, http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vypsluzby.htm
na 30 dní.
Další exempláře (Tom.1-17) jsou dostupné ve Slovanské knihovně (budova Klementina), http://www.nkp.cz/slk/.
Naleznete je v online katalogu SK,
http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=slk .
Publikace vycházela nepravidelně, poslední část, Tom. 17 byl vydán v roce 2006.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.10.2009 16:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu