spisy Aloise Jiráska
Text dotazu
Dobrý den,
potřeboval bych zjistit co vyšlo v edici: "Sebrané spisy Aloise Jiráska" kterou vydávalo nakladatelství J. Otto, společnost s r.o. v době zhruba od 1925 - 1930. Jedná se publikace, které měly zelený přebal s dívkou s lyrou a lvem zlatou linkou.
Můžete mi prosím nějak pomoci ?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
v příruční knihovně studovny Referenčního centra Národní knihovny je zařazena personální bibliografie Aloise Jiráska (signatura 54 G 39695 nebo 929(01) Jirásek), která obsahuje i soupis knih s názvem
"Sebrané spisy Aloise Jiráska. 1. vydání ve 45 svazcích u Jana Otty v Praze v letech 1890-1930".
V tomto soupisu byste si mohl dohledat, které publikace vyšly v letech 1925-1930 v edici Sebrané spisy.
Podle přebalu není jisté, že byste u nás dohledal kompletní řadu, protože původní vazba knihy je často nahrazena novou.
Pokud byste měl zájem přijít k nám do knihovny, musíte si zakoupit vstupenku za 10,-Kč, k objednání knih musíte mít naši průkazku,http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.02.2014 12:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu