Spiritual Diversity in Social Work Practice: The Heart of Helping Edward R. Canda, Ph.D. and Leola Dyrud Furman, Ph.D.
Text dotazu
Dobrý den, je možné uvedenou knihu zapůjčit. Pokud ano, na jak dlouhou dobu a za jaký poplatek. Děkuji za rychlou reakci.
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu CIKS VŠE se Vámi dotazovaná kniha nevyskytuje. Nicméně dle Souborného katalogu ČR je k dispozici:
1) vydání z r. 2010 v Knihovně Univerzity Palackého v Oloumouci
Canda, Edward R. a Furman, Leola Dyrud. Spiritual diversity in social work practice: the heart of helping. 2nd ed. New York, N.Y.: Oxford University Press, 2010. xvii, 449 s.
ISBN 978-0-19-537279-3.
2) vydání z r. 2009 v Národní knihovně ČR
Canda, Edward R. Spiritual diversity in social work practice: the heart of helping[online]. 2nd ed. Oxford: Oxford University Press, 2009
[cit. 2015-03-23]. Dostupné z: http://site.ebrary.com/lib/natl/Doc?id=10335213.
Zkuste se tedy obrátit na výše zmíněné knihovny.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Praha
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
23.03.2015 08:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu