Spěváček, Václav, 1913-2004
Text dotazu
Prosil bych nějaké informace o učiteli pedagogické fakulty Václavu Spěváčkovi.
Odpověď
K tématu Spěváček, Václav, 1913-2004 doporučujeme následující dokumenty z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje:
Články o V. Spěváčkovi (výběrově):
Dnešek a včerejšek školství / Václav Spěváček ; zaps. M. Janeček. // Plzeňský deník. Plzeň. Roč. 2, č. 63 (19930317), s. 11.
Muž nad jiné vzdělaný / (ra). // Plzeňský deník. Plzeň. Roč. 2, č. 99 (19930429), s. 6.
Osmdesátiny dr. Václava Spěváčka / Viktor Viktora. // Minulostí Západočeského kraje. Ústí nad Labem : Albis international, 1996. 80-900838-5-4. [Sv.] 29, s. 253 - 257.
Za PaedDr. Václavem Spěváčkem / Viktor Viktora. // Minulostí Západočeského kraje. Plzeň : Albis International, 2006. 80-86971-21-X. Sv. 41/2, s. 589-590.
Monografie autora V. Spěváčka (výběr):
Karel Slavoj Amerling / Václav Spěváček ; obrázky F.V. Eisenreich. -- Klatovy : Okresní vlastivědné muzeum dr. Karla Hostaše, 1962. --  39, 1 s.
Plzeňský vlastenec / Václav Spěváček. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Krajské nakladatelství, 1958.
Počátky a základy českých škol pokusných : určeno studentům pedagogické fakulty / Václav Spěváček. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Pedagogická fakulta, 1970. --  166 s.
Krátká biografie je dostupná v katalogu autorit Knihovny města Plzně na http://lanius.kmp.plzen-city.cz/l.dll?hal~1000099458
Uvedené monografie je možné rezervovat prostřednictvím katalogu na
http://aleph.svkpl.cz, citované tituly periodik a sborníků objednávejte také
prostřednictvím katalogu.
Pokud máte zájem o bibliografické záznamy dalších článků o V. Spěváčkovi, dostavte se do speciální studovny 2.p. http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/prezencni-pujcovani/specialni-studovna/, kde Vám v rámci rešeršních služeb budou poskytnuty.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
14.05.2008 10:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu