Soutěžní řád běžeckého lyžování
Text dotazu
Prosím o sdělení kde najdu soutěžní řád běžeckého lyžování.
Odpověď
Ve fondech Národní knihovny ČR je k dispozici, a to pouze k prezenčnímu studiu, následující dokument:
Soutěžní řád. Díl 1. Ostrava : Severomoravský krajský výbor ČSTV, výbor svazu lyžování, [1980].
Díl 1: 1979-1984. Všeobecná ustanovení. 13 s.
Díl 2: 1981-1982. Doplněk soutěžního řádu pro severské disciplíny. 11 s.
Díl 3: 1981-1982 Doplněk soutěžního řádu pro sjezdové disciplíny. 16 s.
Dotaz jsme ověřovali v souborném katalogu, avšak ani zde se nepodařilo zjistit, v jaké jiné knihovně je požadovaný dokument k dispozici.
Doporučovali bychom Vám proto obrátit se na Ústřední Tělovýchovnou knihovnu (adresa: José Martího 31, Praha 6 - Veleslavín, E-mail: utk@ftvs.cuni.cz, tel: 220 172 327) nebo přímo na Svaz lyžařů ČR (SLČR) http://www.czech-ski.com/.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.01.2008 18:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu