Soupis podle víry 1651 -obec Sedlišť -Sedliště - Běchary - jméno Horčička asi Bydžovsko
Text dotazu
Hezký den
Prosím o zjištění ze Soupis podle víry 1651 , zda se tam vyskytuje jméno Horčička . (zůžení místa- obec Sedliště -Sedlišť nebo Běchary u Kopidlna) asi Bydžovsko (nebo Jíčínsko)
Moc Vám děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
obce, které zmiňujete spadají pod panství Jičín, pro které se bohužel soupisy poddaných nedochovaly, proto nejsou ani v jejich edici.
Pokud byste si chtěl sám procházet jednotlivé edice Soupisů poddaných podle víry z r. 1651, jsou zdarma ke stažení online https://www.nacr.cz/vyzkum-publikace-odborne-akce/publikace/e-knihy
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
09.05.2023 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu