Soupis poddaných podle víry z r. 1651
Text dotazu
Dobrý den,
je v Plzni k dosažení publikace: Soupis poddaných podle víry z r. 1651. Plzeňsko-Klatovsko / zpracovala M. Zahradníková, Praha : Státní ústřední archiv, 2003 -- Vyd. 1., 2 sv. (358 s., s. 359-717)?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
oba svazky má ve svém fondu Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (https://svkpk.cz/katalogy-databaze/ - pokud nemáte průkaz SVK, do katalogu můžete vstoupit jako host, k dispozici je u každého svazku jeden exemplář pro prezenční výpůjčku) i Knihovna města Plzně (https://knihovna.plzen.eu/katalog-a-databaze/katalog/ - oba svazky zde jsou pouze k prezenčnímu studiu).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.05.2012 10:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu