Soupis poddaných podle víry
Text dotazu
Dobrý den,
existuje prosím soupis poddaných podle víry či nějaký další soupis poddaných do roku 1690 pro vesnici Krasavce? Vesnice byla součástí panství Dolní Lukavice. V Berní rule toto panství je, ale v Knihách Soupis poddaných podle víry Plzeňsko - Klatovsko díl 1 a 2 vůbec není.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
v Soupise poddaných podle víry z roku 1651. Plzeňsko - Klatovsko jsem obec Krasavce (Dolní Lukavice) také nenalezla.
Pro informaci (domnívám se, že dotaz souvisí s předchozím a týká se rodu Widerspergerů z Widerspergu) uvádím:
ZAHRADNÍKOVÁ, Magda, ed. Soupis poddaných podle víry z roku 1651. Plzeňsko - Klatovsko 1. Vyd. 1. Praha: Státní ústřední archiv v Praze, 2003. 358 s. ISBN 80-86712-01-X.
Mutěnín (s. 320)
Majitel: Jakub Jan Videršpergar z Videršperku
ZAHRADNÍKOVÁ, Magda, ed. a Zahradníková, Magda, ed. Soupis poddaných podle víry z roku 1651. Plzeňsko - Klatovsko 2. Vyd. 1. Praha: Státní ústřední archiv v Praze, 2003. s. 359-717. ISBN 80-86712-01-X.
Ptenín (s. 434)
Majitel: Václav Protiva a Mořic Karel bratři Vidršpergarové z Videršperku
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
01.06.2017 13:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu