soudsedské spory
Text dotazu
Dobrý den,
Prosím Vás o zaslání nějakých zdrojů v souvislosti se sousedskými spory.
Odpověď
Dobrý den,
k problematice sousedských sporů jsme našli následující publikace nebo internetové zdroje:
SVOBODA, Karel. Právo imisí, právo cesty a další sousedské spory. Vydání první. Praha: Wolters Kluwer, 2016. xv, 243 stran. Právo prakticky. ISBN 978-80-7478-990-8.
SCHELLEOVÁ, Ilona a kol. Sousedské spory a paragrafy. 2., aktualiz. a rozš. vyd. Brno: Computer Press, 2007. vii, 182 s. Právo pro denní praxi. ISBN 978-80-251-1731-6.
LALÍK, Michal. Sousedské spory dle stavebního zákona a jejich řešení v praxi. 1. vyd. V Praze: C.H. Beck, 2012. ix, 272 s. Právní praxe. ISBN 978-80-7179-244-4.
DOHNAL, Jakub. Sousedské spory z hlediska práva soukromého. 1. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2014. 167 s. Monografie. ISBN 978-80-244-4041-5.
KINCL, Michal a ŠLESINGER, Jan. Vyznejte se v sousedských sporech: vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku. 1. vyd. Brno: BizBooks, 2014. 50 s. ISBN 978-80-265-0254-8.
https://www.ochrance.cz/stiznosti-na-urady/chcete-si-stezovat/zivotni-situace/sousedske-spory/
https://www.pravniprostor.cz/clanky/obcanske-pravo/sousedske-spory
http://www.prkpartners.cz/rekodifikace/legislativni-novinky/254-sousedske-spory/
https://zpravy.aktualne.cz/finance/vite-jak-se-branit-proti-sousedovi-potizistovi/r~9d94312a84c911e69966002590604f2e/https://zpravy.aktualne.cz/finance/vite-jak-se-branit-proti-sousedovi-potizistovi/r~9d94312a84c911e69966002590604f2e/
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.10.2018 15:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu