současný platný autorský zákon
Text dotazu
Dobrý den,
chci se zeptat, jaký zákon v současné době upravuje autorská práva?
Zákon č.216/2006 Sb. novelizoval zákon č.121/2000 Sb., ale nevím, jestli tento zákon nebyl později novelizován...
Odpověď
Dobrý den,
poslední novelizace zákona o autorských právech proběhla v roce 2008 (Zákon č. 168/2008 Sb.). Tato novela upravuje poplatky za používání televize a rozhlasu v ubytovacích zařízeních.
Plné znění autorského zákona i se všemi novelizacemi můžete nalézt například na stránkách Ministerstva kultury ČR: http://www.mkcr.cz/cz/autorske-pravo/zakon/predpisy-zakonu-7611/
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.06.2012 09:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu