sociální péče, individuální plány
Text dotazu
Potřebují získat základní informace o zavádění individuálních plánů v zařízeních sociální péče. Existuje odborná literatura na toto téma? Jedná se mi o základní terminologii, modelový plán atd. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
posíláme několik málo odkazů, které se nám podařilo zjistit. Doporučujeme ale zaslat dotaz stejnou službou Národní lékařské knihovně: má k tématu blíž a možná poradí lépe. Další odkazy najdete také na internetu, když zadáte ve vyhledávači: individuální plán(y), sociální péče.
Zavádění standardů kvality sociální služeb do praxe. Průvodce poskytovatele.
1.vyd. Praha: MPSV, 2002.
PhDr. Marie Macková: Individuální plány péče, Diagnóza v ošetřovatelství : odborný a informační časopis pro zdravotnické pracovníky, č. 6, 2006, 28. 6. 2006; anotace: http://www.diagnoza.info/?sec=news_detail&news_cat=3&lang=cz&title_string=6%2F2006&id=12
Vědomí a jeho význam pro porozumění individuálním potřebám lidí s mentálním postižením : individuální plánování poskytovaných služeb / Jiří Miler
In: Speciální pedagogika. -- Roč. 15, č. 3 (2005), s. 182-189
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.01.2008 14:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu