Sociální koheze (soudržnost)
Text dotazu
Dobrý den, hledám literaturu na téma Sociální
koheze v Rumunsku v předmětu Hospodářské politiky.
Odpověď
Níže jsou uvedeny zdroje tištěné a internetové k tématu sociální koheze
obecně (většina knih) a sociální koheze v Rumunsku, ze kterých můžete
event. čerpat pro vaši práci. Pro další informace se lze obrátit na
Evropský dům, kde je k dispozici knihovna a další zdroje informací a všech
členských státech http://ec.europa.eu/ceskarepublika/eu_house/index_cs.htm
Literatura:
Novotná, Eliška: Sociologie sociálních skupin. Praha : Grada, 2010. ISBN
978-80-247-2957-2 (brož.)
Turning territorial diversity into strength : Green Paper on territorial
cohesion : communication from the Commission. Luxembourg : Office for
Official Publications of the European Communities, 2008. ISBN
978-92-79-09495-8 (brož.).
Musil, Jiří: Sociální a kulturní soudržnost v diferencované společnosti.
Praha : CESES FSV UK, 2008.
Čabanová, Bohumila: Mechanismy sociální soudržnosti, stratifikace a role
sociálního státu. Praha : Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2004.
A new partnership for cohesion : convergence competitiveness cooperation :
third report on economic and social cohesion / European Commission.
Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities,
2004.
Romania / [Organisation for Economic Co-operation and Development].
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 10:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu