Sochy na klášteře Voršilek
Text dotazu
Dobrý den,
kutnohorský klášter sv. Voršily zdobí na atice několik soch, o kterých měl údajně vyjít článek v časopise Umění (možná 70. léta ?).
Můžu poprosit o jeho citaci?
Tedy existuje-li.
Odpověď
Dobrý den,
pravděpodobně se jedná o článek:
LOHR, František. Autor soch na bývalém klášteře Voršilek v Kutné Hoře. Umění. roč. 18, 1970, č. 4, s. 402 - 408.
Zdroje:
*Články v českých časopisech. Bibliografický katalog ČSSR  1970. sv. 11, Praha: Národní knihovna v Praze, 1974.
* Bibliografie časopisu Umění 1953 - 2002: http://www.umeni-art.cz/cz/soubory/bibliografie_1953-2002.pdf
Exemplář výše zmíněného ročníku časopisu Umění si můžete pro prezenční studium v Národní knihovně ČR předem objednat prostřednictvím Naskenovaných katalogů (KATIF):  Generální katalog III > A - ŽY > 128: TV - UM > číslo lístku: 502.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.12.2012 15:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu