sochař Buhumil Vlček
Text dotazu
Snažíme se sehnat informace o sochaři Bohumilu Vlčkovi nar. asi 1862 ve Světlé nad Sázavou.
Odpověď
Dobrý den,
Vlcek, Bohumil *8.11.1862 ve Svetle nad Sazavou, + 16.12.1928 tamtez biograficke udaje napr. v:
1/ Ottuv slovnik naučny, Dil XXVI,
2/ Socharstvi, stavitelstvi / F.X. Harlas. -- Praha : Bursik a Kohout, 1911. -- 204 s. : il. ; 21 cm. -- (Ceske umeni ; Sv. 2) 3/ Zlata Praha XVII (l890), 359 4/ Rozhledy IX, 20-24 (J.Kamper) 5/ TOMAN, Prokop Novy slovnik československých výtvarných umelcu. Praha: Tvar, 1950. D. 2. s.656
Odkazy na internetu:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bohumil_Vl%C4%8Dek
http://abart-full.artarchiv.cz/osoby.php?IDosoby=54806
http://referaty-seminarky.cz/sochy-a-busty-narodniho-muzea/
Doporucuji obratit se na Mestsky urad ve Svetle nad Sazavou http://www.svetlans.cz/, mohly by byt nejake udaje v muzeu, knihovne, informacnim stredisku, kronice apod.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2007 09:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu