Šnekový dopravník
Text dotazu
Dobrý den, kvůli rigorózní práci bych potřebovala zjistit informace o:
1) práškové šnekové dopravníky (doprava sypkých materiálů v potravinářském průmyslu, zemědělství)
2) tokové vlastnosti prášku a možnosti ovlivnění toku (kluzné, antiadhezivní látky)
Moje rigorózní práce je z oboru farmacie - výroba pelet vrstvením prášku na neaktivní jádra v rotoprocesoru a nemám na články a materiály moc štěstí, třeba existují nějaké práce (diplomové, dizertační na toto téma)
Děkuji moc.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel v naší knihovně nejsou k dispozici žádné diplomové a rigorózní práce. Některé byste mohla vyhledat na portále www.jib.cz - v knihovnách vysokých škol. Možná by bylo dobré, kdybyste se s takovýmto dotazem zkusila obrátit na Státní technickou  knihovnu (http://www.stk.cz/cs/)
Nám se podařilo najít pouze tyto články:
Dvořák, Milan
Moderní technologie výroby dopravníku / Milan Dvořák VUT Brno
In: Technik. -- Praha. -- ISSN 1210-616X. -- roč. 14, č. 6  (200606), s. 26-27
Předm. kategorie: strojírenství - manipulace s materiálem
manipulace s materiálem * spirálové dopravníky * šnekové  dopravníky
Sedláček, Pavel, Ing.
Výroba směsných pelet z hnědého uhlí a biomasy / Ing. Pavel Sedláček, RNDr.
Ing. Josef Valeš, Peter Fečko, Vladimír Čablík
In: Zpravodaj Hnědé uhlí. -- Most : Výzkumný ústav pro hnědé uhlí, [1973]-. -- ISSN 1211-0655. -- č. 4 (2003), s. 5-10
Biomasa - využití energetické ; Paliva ; Peletizace ; Spalování  ; Uhlí hnědé ; Alternativní energetické zdroje ; Biomasa
Vejnar, Pavel
Výroba a použití umělého kameniva z teplárenských a elektrárenských popílků /  Pavel Vejnar Český ekologický ústav, Ludvík Rataj IVM, s.r.o.
In: 3T. Teplo, technika, teplárenství. -- Praha. -- ISSN 1210-6003. -- Roč. 10, č. 3 (200007), s. 11-13
Předm. kategorie: stavebnictví - stavební hmoty
stavební materiály * umělé kamenivo * teplárenské popílky * výroba kameniva * peletizace * vlastnosti pelet * výrobní náklady
Extruze/sferonizace - významná metoda výroby peletové lékové  formy
AU: Häring, Anna Maria, 1971- - Rabiáková, Miloslava, 1951-
AD: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Farmaceutická  fakulta, Ústav technologie lékï, Brno
CI: Česká a slovenská farmacie, Roč. 56, č. 1 (2007), s. 11-16.   ISSN: 1210-7816. Lit.: 60
DE: LÉKOVÉ FORMY ; FARMAKOPEA - KLASIFIKACE, NORM
Pelety připravené vrstvením prášku léčiva na inaktivní jádra v  rotoprocesoru
AU: Švarcová, Michaela - Vetchý, David, 1972-
CI: Česká a slovenská farmacie, Roč. 56, č. 1 (2007), s. 48.   ISSN: 1210-7816.
Příprava pelet vrstvením léčivé látky na inaktivní jádra v  rotoprocesoru
AU: Švarcová, Michaela - Vetchý, D.
CI: Čes. slov. Farm., Roč. 56, č. 2 (2007), s. 67-72.  ISSN:  1210-7816. Lit. 27
Pelety, základ perorálních lékových forem pro řízené uvolňování  léčiva
AU: Rabiáková, Miloslava
CI: Čes. a slov. Farm., Roč. 47, č. 5 (1998), s. 199-205.  ISSN:  1210-7816. Lit: 37, Souhrn en
DE: LÉKOVÉ FORMY ; APLIKACE ORÁLNÍ ; SYSTÉMY CÍLENÉ APLIKACE LÉKŮ
Vliv lisovací síly na řízené uvolňování léčiva z peletových  výlisků (Přednes. na sympóziu "Farmaceutická technológia".  Bratislava, 11.9.1998. Poster.)
AU: Rabiáková, Miloslava, 1951- - BartoÈková, H.
CI: Farm. Obz., Roč. 67, č. 7/8 (1998), s. 209.  ISSN: 0014- 8172.
DE: LÉKY - ZPîSOBY APLIKACE ; LÉKOVÉ FORMY ; TECHNOLOGIE  FARMACEUTICKÁ
Pelety - moderní perorální léková forma
AU: Rabiáková, Miloslava, 1951-
CI: Remedia, Roč. 16, č. 6 (2006), s. 605-608.  ISSN: 0862-8947.
DE: LÉKOVÉ FORMY ; LÉKY S PRODLOUýENÝM ڌINKEM ; TABLETY
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
08.12.2008 18:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu