Šnekové dopravníky
Text dotazu
Dobrý den velmi rád bych se chtel poucit o snekovych dopravnících ale nemohu nic nalest o teorii a pricipu tohoto dopravníku
Odpověď
Ohledně Vašeho tématu Vám můžeme doporučit následující literaturu.
Zdroj:  Souborný katalog ČR - monografie
Název:  Vynášecí systémy pro těžce tekoucí sypké materiály : autoreferát doktorské disertační práce  / Roman Hradil
Autor:  Hradil, Roman , 1977-
Rok:  2004
Předmět:  šnekové dopravníky
sypké hmoty
worm conveyors
loose masses
teze
abstracts
ISBN:  80-248-0550-2 (brož.)  neprodejné
Poznámka:  Anglické resumé
35 výt.
MDT - třídění:  621.867.4
620.2-026.766
(048.3)
Vydání:  1. vyd.
Naklad. údaje:  Ostrava  : Vysoká škola báňská - Technická univerzita, Fakulta strojní  , 2004.
Fyzický popis:  32 s.  il.  21 cm
Edice:  Vědecké spisy Fakulty strojní. Autoreferáty disertačních prací  , sv. 25
Bibliografie:  Obsahuje bibliografii
Exempláře:  Souborný katalog České republiky - monografie (knihy a speciální dokumenty)
Sigla vlastníka:  ABA001 [NK ČR / National Library CR - Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna / Moravian Lib. - Brno]
OLA001 [Vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Olomouc]
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna / Moravian-Silesian Rsrch. Lib. - Ostrava]
Zdroj:  VUT Brno - souborný katalog
Název:  Abeceda průmyslové dopravy : průmyslová dopravní zařízení s příklady osvědčených konstrukcí a s výpočtem jejich rozměrů  / Karel Martínek.
Autor:  Martínek, Karel.
Rok:  1955
Předmět:  doprava do
dopravní dráhy
dopravní zařízení
průmyslová doprava
průmyslové výtahy
pásové dopravníky
výpočty konstrukcí
šnekové dopravníky
řetězové dopravníky
Vydání:  1. vyd.
Naklad. údaje:  Praha  : Práce  , 1955..
Fyzický popis:  217 s.
Exempláře:  Vysoké učení technické v Brně - souborný katalog
Zdroj:  NK - článková bibl. (ANL)
Název:  Moderní technologie výroby dopravníku  / Milan Dvořák VUT Brno
Autor:  Dvořák, Milan
Zdrojový dokument:  Technik. Praha. roč. 14, č. 6 (200606), s. 26-27. ISSN 1210-616X
Rok:  2006
Předmět:  manipulace s materiálem spirálové dopravníky šnekové dopravníky
strojírenství manipulace s materiálem
MDT - třídění:  621.867.4
Sigla vlastníka:  ABA013
Zdroj:  NK - článková bibl. (ANL)
Název:  Poškození materiálu při dopravě šnekovým dopravníkem ND 1-433/1 a ND 1-433/2  / Josef Frolík Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, Milan Fríd Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta
Autor:  Frolík, Josef
Další autor:  Fríd, Milan
Instituce:  Zemědělství v marginálních podmínkách, (České Budějovice, 29.08.1995-31.08.1995)
Zdrojový dokument:  Sborník referátů z mezinárodní vědecké konference k 35. výročí založení fakulty. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1995. Sv. 3, s. 191-202
Rok:  1995
Předmět:  dopravníky šnekové parametry výkon příkon obilí granule poškození
Poznámka:  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, Uspoř.
MDT - třídění:  631.17
Fyzický popis:  2 tab
Sigla vlastníka:  ABA 009
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.03.2008 15:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu