Smrt krásných srnců
Text dotazu
Chtěla bych Vás poprosit, zda mi nemůžete poradit, ve kterém periodiku by bylo možné najít recenzi ke Kachyňovu filmu Smrt krásných srnců z roku 1986.
Odpověď
Recenze se nacházejí například v:
Škapová, Z.: Smrt krásnych srnců. In: Kino, 42, 1987, č. 15, s. 15
Tvrzník, J.: Smrt krásných srnců. In: Mladá fronta, 43, 1987, 24.7., s. 4
Hepnerová-Zaoralová, E.: Splacený dluh básníkovi. In: Svobodné slovo, 43, 1987, 10.7., s. 5
Cieslar, J.: Kachyňa versus Ota Pavel. In: Scéna, 12, 1987, č. 14, s. 5
Jaroš, J.: Smrt krásných srnců. In: Film a doba, 33, 1987, č. 8, s. 459-461
Melounek, P.: Smrt krásných srnců. In: Záběr, 20, 1987, č. 13, s.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
19.02.2008 09:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu