-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde mohu nalézt nějaké informace o tématu služby stravování.
Uvedené téma je nepřesné, nevím jaké služby jakého stravování mám hledat. Předpokládám, že asi máte na mysli oblast cestovního ruchu. K tomuto najdete knižní a časopisecké tituly, uvedené níže. Další prameny najdete v Souborném katalogu VŠE - http://library.vse.cz, v Souborném katalogu ČR na stránkách Národní knihovny ČR nebo v Jednotné informační bráně - http://www.jib.cz/, zde je k dispozici i vyhledávání v článkové bibliografii. Diplomové a bakalářské práce uvedené v katalogu VŠE jsou přístupné studentům a zaměstnancům VŠE, případně registrovaným externím uživatelům knihovny VŠE.
Literatura:
Mlejnková, Lena: Služby společného stravování. Praha: Oeconomica, 2005. 80-245-0870-2 (brož.).
Malá, Vlasta: Základy cestovního ruchu. Praha: Vysoká škola ekonomická, 2002. 80-245-0439-1 (brož.)
Indrová, Jarmila: Podnikatelská činnost ve stravování a hotelnictví. Praha: Vysoká škola ekonomická, 1995. 80-7079-054-7 (brož.)
Tripartite Meeting on the Impact of Global Food Chains on Employment . Geneve : Bureau international du Travail, 2007. 978-92-2-220487-8 (brož.).
Wanjek, Christopher: Food at work : workplace solutions for malnutrition, obesity and chronic diseases. Geneva : International Labour Office, 2005. 92-2-117015-2 (váz.).
Fraňková, Slávka: Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha: Karolinum, 2003. 80-246-0548-1 (brož.).
Horner, Susan: Cestovní ruch, ubytování a stravování, využití volného času. Praha: Grada, 2003. 80-247-0202-9.
Morrison, Alastair M.: Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Praha: Victoria Publishing, 1995. 80-85605-90-2 (váz.).
Časopisy
Revue hotel : o hotelnictví, gastronomii, cestovním ruchu a životním stylu (www.revuehotel.cz)
Food service : moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravování
Ekonomické vědy, obchod
--
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
11.01.2010 11:09