Služby stravování
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde mohu nalézt nějaké informace o tématu služby stravování.
Odpověď
Uvedené téma je nepřesné, nevím jaké služby  jakého stravování mám hledat. Předpokládám, že asi máte na mysli oblast cestovního ruchu. K tomuto najdete knižní a časopisecké tituly, uvedené níže. Další prameny najdete v Souborném katalogu VŠE - http://library.vse.cz, v Souborném katalogu ČR  na stránkách Národní knihovny ČR nebo v Jednotné informační bráně  - http://www.jib.cz/, zde je k dispozici i vyhledávání v článkové bibliografii. Diplomové a bakalářské práce uvedené v katalogu VŠE jsou přístupné studentům a zaměstnancům VŠE, případně registrovaným externím uživatelům knihovny VŠE.
Literatura:
Mlejnková, Lena: Služby společného stravování. Praha: Oeconomica, 2005. 80-245-0870-2 (brož.).
Malá, Vlasta: Základy cestovního ruchu. Praha: Vysoká škola ekonomická, 2002. 80-245-0439-1 (brož.)
Indrová, Jarmila: Podnikatelská činnost ve stravování a hotelnictví. Praha: Vysoká škola ekonomická, 1995. 80-7079-054-7 (brož.)
Tripartite Meeting on the Impact of Global Food Chains on Employment . Geneve : Bureau international du Travail, 2007. 978-92-2-220487-8 (brož.).
Wanjek, Christopher: Food at work : workplace solutions for malnutrition, obesity and chronic diseases. Geneva : International Labour Office, 2005. 92-2-117015-2 (váz.).
Fraňková, Slávka: Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha: Karolinum, 2003. 80-246-0548-1 (brož.).
Horner, Susan: Cestovní ruch, ubytování a stravování, využití volného času. Praha: Grada, 2003. 80-247-0202-9.
Morrison, Alastair M.:  Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Praha: Victoria Publishing, 1995. 80-85605-90-2 (váz.).
Časopisy
Revue hotel :  o hotelnictví, gastronomii, cestovním ruchu a životním stylu  (www.revuehotel.cz)
Food service : moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravování
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu