Slovník pojišťovnictví
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda existuje česko - německý slovník pojišťovnictví a kde je možné ho koupit. Děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den, slovník zaměřený pouze na pojišťovnictví jsme našli jen jeden:
Houska, L., Housková, D. and V. Bočinský. Pojišťovací česko-německý slovník. Praha: Vydala Česká pojišťovna, 1992.
Další slovníky jsou všeobecnější, pojmy z oblasti pojišťovnictví však obsahují:
Ekonomický slovník česko-německý = Wirtschaftswörterbuch tschechisch-deutsch / Grabmüller, Rádl, Sova. -- 4., rozš. a aktualiz. vyd.. -- Praha : C.H. Beck, 2004. -- xvi, 462 s.
Česko-německý hospodářský slovník = Wirtschaftswörterbuch Tschechisch-Deutsch / Josef Bürger a kol.. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Fraus, 1998. -- 775 s.
Německo-český hospodářský slovník = Wirtschaftswörterbuch Deutsch-Tschechisch / Josef Bürger a kol.. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Fraus, 1997. -- 823 s.
Odborný slovník německo-český z oblasti ekonomické, finanční a právní : zpracováno podle nových pravidel německého pravopisu / zpracoval Josef Zlámal. -- 5., dopl. a rozš. vyd.. -- Praha : Linde, 2004. -- 702 s.
Všechny uvedené slovníky jsou k dispozici ve fondu Národní knihovny. On-line katalog a veškeré informace týkající se provozu NK najdete na www.nkp.cz.
Jednotlivé slovníky můžete koupit např. prostřednitvím internetových obchodů jednotlivých nakladatelství: www.fraus.cz - e-shop, www.beck.cz, www.linde.cz.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.10.2007 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu