Slovanská knihovna
Text dotazu
Dobrý den, sháním časopis Světozor, 1930/1931. Našla jsem ho ve Slovanské knihovně s tím, že je ve skladu, ale není možnost si ho takto objednat. Můžete mi prosím sdělit, jakým způsobem si lze časopis objednat a jak dlouho to trvá? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
časopis "Světozor : světová kronika současná slovem i obrazem : časopis pro zábavu i poučení"  1930/1931 by měl být v Národní knihovně ČR dostupný jak ve fondu Národní knihovny ČR, tak ve fondu Slovanské knihovny. Pro přístup k periodiku v Národní knihovně ČR je třeba objednat vybrané svazky předem  přes Naskenované katalogy (KATIF): http://katif.nkp.cz/ (Generální katalog I > Sterm - Šan > 018: Sves-Svn > číslo lístku:  647 - Objednat titul). V časovém intervalu 2 - 3 hodin by měly být svazky připraveny ke studiu ve Všeobecné studovně v Klementinu, zde zůstanou po dobu jednoho týdne. Svazky Vám budou vydány ke studiu na základě předložení platného čtenářského průkazu Národní knihovny ČR. Maximálně smíte mít ke studiu objednáno 10 svazků (po vrácení některých z nich je možné doobjednat další svazky, vždy do celkového počtu 10 kusů).
Pokud jste držitelem čtenářského průkazu Slovanské knihovny, můžete si vybrané svazky prostudovat ve studovně Slovanské knihovny v Klementinum. Dle vyjádření kolegů ze Slovanské knihovny Vám budou požadované svazky vyexpedovány ze skladiště na místě (na počkání). Výčet dostupných svazků viz Katalog Slovanské knihovny: http://aleph.nkp.cz/cze/slk.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.12.2012 09:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu