skupina 601. z Prostějova z Afghánistánu
Text dotazu
Dobrý den. Vím, že v roce 2006 a v letech 2008/2009 byla na území Afghánistánu v rámci potiteroristické operace Enduring Freedom (Trvalá svoboda) nasazena 601. skupina speciálních sil z Prostějova. Chci se zeptat, ve kterých z následujících provincií tehdy její příslušníci působili. Lógar, Kandahár, Uruzgán, Paktíja, Hílmand. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
na internetovém odkazu http://www.601skss.cz/ef2006.html, http://www.601skss.cz/mise.html je uváděno nasazení 601. skupiny speciálních sil na spojenecké základně Kandahár.
Zdroj a odkazy :
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15636
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.06.2012 12:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu