Skrytá reklama
Text dotazu
Potřebovala bych informace k tématu Skrytá reklama, Product placement a podprahová působení v médiích. Pomocné pojmy jsou subliminální percepce (podprahové vnímání psychologie barev, obrazová analýza, akustické vnímání, podprahová reklama).
Odpověď
Informace k tématu Skrytá reklama, Product placement a podprahová působení v médiích naleznete v níže uvedených materiálech.  Na internetu pak najdete velké množství konkrétních příkladů a obrázků  o použití a vlivu skryté reklamy od malých regionálních rádií po velká hollywoodská filmová studia.
Literatura:
Vysekalová, J. - Mikeš, J.: Reklama. Jak dělat reklamu. Grada 2007.
Frey, P.: Marketingová komunikace - nové trendy a jejich využití. Management Press 2005.
Tellis, G. J.: Reklama a podpora prodeje. Grada 2000.
Vysekalová, J. - Komárková, R.: Psychologie reklamy. Grada 2002.
Winter, F.: Právo a reklama v praxi. Linde 2007.
Bártová, H. - Bárta, V.: Chování spotřebitele a výzkum trhu. VŠE 2004.
Časopisy:
Marketing a media
Strategie
Marketing a komunikace
Psychologie dnes
Internetové odkazy:
http://www.mediaguru.cz/index.php?id=1075
http://www.britskelisty.cz/0003/20000310f.html
http://www.phil.muni.cz/kivi/clanky.php?cl=5&rubrika=clanky
http://www.omd.cz/index.php?dok=0062
http://www.ak-pkk.cz/publikace_ochrana_spotrebitele.cz.php
http://cognitivepsychology.eu/podprahov_signl_cs.html
http://www.qmagazin.cz/resime-za-vas/jak-dostat-reklamu-na-hranice-unosnosti.html
http://encyklopedie.divoch.info/cs/Podprahov%C3%BD_sign%C3%A1l
http://adage.com/index.php
http://en.wikipedia.org/wiki/Product_placement
http://look.reklamavtv.cz/product_placement.html
http://www.productplacement.biz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
19.03.2008 10:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu